Bababarát gyerekcipőbolt PöttömShop

Keressük Magyarország BABABARÁT gyerekcipőboltjait! 

Számodra mit jelent az a kifejezés, hogy bababarát? 

Egy gyerekcipőbolttól is elvárod, hogy baba- illetve gyerekbarát környezetben szolgáljanak ki? 


Milyen szempontok alapján választanak a kisgyermekes szülők, ha gyerekcipőt szeretnének vásárolni? 


Egyre több, tudatos szülő kerülő a forgalmas, impulzus-gazdag plázákat, és inkább a kisebb, családiasabb környezetben lévő gyerekcipőboltokat részesítik előnyben. 

Elsőként nyerte el ezt a címet a PöttömShop Gyerekcipőbolt Budapesten, a 16. kerületben. 

A nyugodt Kertvárosban, 16. kerület külső, lakóparki övezetében lévő üzlet nagyon kis barátságos környezetben várja a gyerekcipő-vásárlókat. 

Vásárlóik elmondása szerint ezek a szempontok döntöttek, amikor a "BABABARÁT" jellemzőt ráruházták a PöttömShop Gyerekcipőboltra:

  • Mert ide akár az egész családdal kényelmesen el tudunk sétálni, igazi családi program a gyerekcipővásárlás, 
  • Mert akár egyedül is, segítség nélkül eljöhetek a kisfiammal és az újszülöttemmel, babakocsival is bejöhetek a boltba, és az eladók kedvesen, szakszerűen segítenek a nagyfiamnak cipőt venni. 
  • a totyogó 1 évesemmel és az örökmozgó 3 évesemmel direkt olyan boltot kerestünk, ahonnan nem tud kiszaladni a kicsi és a nagylányom sem, oda tudok rájuk figyelni, és a legjobb cipők közül választhatok, 
  • Férjem kedvence a kényelmes kanapé amit a játszósarok mellé raktatok - köszönjük :)
  • a tágas játszósarok a sok minőségi játékkal egyszerűen fenomenális, akár mind a 3 gyerekemet tudom egyszerre hozni cipőt venni, mert amíg az egyiknek választunk cipőt, addig a másik kettő jól le tudja foglalni magát a játékokkal, 
  • legutóbb ovi után jöttünk szandált venni, és koszos volt gyermekem lába, a cipője tele volt homokkal, de ti kedvesen felkínáltátok a nedves törlőkendőt és próbazokni is van a boltban, így nem kellett aggódnom a cipővásárlás miatt, és nem kellett hazasietnünk lábat mosni, zoknit cserélni. 
  • Mert nálatok mindig kedves kiszolgálásban részesülünk, és a gyerekek szeretnek ide járni. 
  • végre egy jó bolt, ami nem a plázában van, nem kell órákat sorba állni, ingyenes a parkolás az üzlet előtt, és nincs sok felesleges kacat a boltban, amit megvetetne a gyermekem. 

PÖTTÖMSHOP Gyerekcipőbolt és Webáruház

Ha szeretnéd, ha a Te boltod is megkapná a BABABARÁT jelzőt vagy ismersz olyan gyerekcipőboltokat ahol még hasonló bababarát környezetben, kedves kiszolgálással várnak benneteket, akkor jelezzétek szerkesztőségünk felé, illetve szóljatok a cipőboltban, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot :) 

Gyerekcipő Kisokos Magazin
Budapest, 
Kapcsolattartó: Subicz Erika
Tel: 0630/384-3028

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése