Gyerekcipőbolt (nem csak) a 16. kerületi anyukáknak


Nagyon jó látni, hogy van egy gyerekcipő-üzlet, amit a 16. kerületi anyukák már sajátjuknak tudhatnak :) 
Amikor megnyitottuk az üzletet, tudtuk, hogy nem akarunk máshol boltot nyitni, csakis itt a környéken, mert ez, a 16. kerületi anyukák közössége annyira szuper, összetartó kis társaság...tudtuk, hogy a kerületi anyukáknak szükségük van itt helyben egy cipőboltra :)


Én magam is itt sétáltam nap mint nap a kisfiammal, toltam a babakocsit, róttuk a köröket a boldog gyeses évek alatt...de gyerekcipőért messzire kellett menni, fel kellett szállni a buszra, vagy elő kellett venni a kocsit. 
Nos, most már akár a délelőtti séta közepette útba ejthető a Pöttöm Shop, vagy délután az ovi, suli után erre lehet kanyarodni, és jó kis programként megejteni a cipővásárlást. 

Szinte minden gyerkőc elsőre megszereti a Pöttöm-hangulatot! A barátságos kis üzlet, a játszósarok...és persze az ajándék a vásárlás végén mind-mind segítenek a gyerkőcöknek ellazulni és megszeretni a cipővásárlás "gyötrelmeit" . 

Sokszor jönnek ide gyerkőcök, beköszönnek, bekopognak az ablakon..."csak erre sétáltunk" felkiáltással beköszönnek, és már szaladnak is tovább :)
Szeretem őket! Szeretem az Árpádföldi gyerkőcöket, és jó érzés őket Pöttöm Shop-os cipőben látni a játszótéren, az oviban, a bölcsiben! 

Örülök, hogy a webes felülettel egy olyan webáruházat hoztunk létre, amellyel nem csak az ország távolabbi pontján élő anyukáknak kínálhatunk jobbnál jobb gyerekcipőket, hanem a kerületben és a vonzáskörzetben élő anyukák is előszeretettel használják, figyelik weboldalunkat, képben vannak a napi kínálattal, tudják mikor érkezik új áru, megnézik a legújabb cipőket, szandálokat...csak néhány kattintás az otthonukban és még a legzordabb időben sem kell kijönniük a lakásból és máris tudják, hogy milyen cipőt akarnak választani gyermeküknek. 

Sokan jönnek le úgy az üzletbe, hogy már otthon előre kinézték, hogy melyik modell tetszik nekik, apával le van egyeztetve...már csak próbálni kell, és szaladhatnak tovább. Kb 5 perc erőfeszítést igényel ez a gyerkőctől...és végre ő is élvezi a cipővásárlást :)

Persze azután az anyukák itt ragadnak kicsit beszélgetni, mert már mindenkit egy kicsit jobban ismerek, mint előtte, a gyerekek eljátszanak a játszósarokban, és 10-20 perc, vagy netán fél órás időtöltés után rájönnek, hogy ÖRÖM A CIPŐVÁSÁRLÁS a Pöttömshop-ban <3

Én tényleg minden gyerekcipőt úgy adok el, mintha a saját gyerekemnek adnám. Minden gyerkőcnek és persze a szülőknek is a lehető legjobbat akarom, mind a minőséget mind az egészséget illetően - ebben nem kötök kompromisszumot! 

Látogass el te is, most, vagy bármikor a jövőben webáruházunkba: www.pottomshop.hu
vagy gyere el 16. kerületi üzletünkbe: 1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c
nyitva: hétfőtől péntekig 10-18-ig, szombaton 10-13-ig
nálunk bankkártyával is fizethetsz! 
a parkolás INGYENES az üzlet előtt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése