Gyerekcipő webáruház - PÖTTÖMSHOP.HU

Interneten gyerekcipőt rendelni ma már a világ legegyszerűbb dolga. És mindamellett, hogy egyszerű még ráadásul megkönnyíti az otthon lévő anyukák életét, hiszen néhány kattintással, a kanapén ülve rendelhetik meg a legszebb, legegészségesebb gyerekcipőket gyermeküknek. 

Gyerekcipő webáruház Budapesten
Lakjanak csak egy budapesti külvárosi kerületben, vagy a vidéknél és vidékibb kisvárosban, mi 1 nap alatt házhoz szállítjuk neked a megrendelt gyerekcipőket. 
Néhány éve még a gondolatunkban sem voltak a webáruházak, és pláne hogy még gyerekcipőt is vegyünk interneten keresztül, az főleg elképzelhetetlen....VOLT EDDIG!

Íme a leggyakoribb kérdés, amit feltehetsz magadnak internetes vásárlás előtt:
- mi történik, ha nem lesz jó a méret?
- mi történik, ha mégsem tetszik a cipő, amit rendelek?

Válaszunk erre: 100% CSEREGARANCIA illetve az ELÁLLÁSI JOG, ami természetesen az internetes vásárlásokra is érvényes:

- Ha nem lett jó a méret, de nagyon tetszik a cipő, természetesen van mód a cserére. Kérjük, hogy egyből jelezzétek felénk, hogy cserélni kívántok, és amíg a cserélni kívánt cipő visszaérkezik üzletünkbe, mi egyből félretesszük a "jó" méretet.

- Ha meggondoltad magad, és mégsem szeretnéd a cipőt, semmi gond, élhetsz az elállási jogoddal (vásárlástól számított 14 munkanapig), töltsd ki a csomagban mellékelt formanyomtatványt, küldd vissza a cipőt, és mi visszautaljuk a cipő vételárát!!!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű gyerekcipőt? 

1.) Először is mérd le gyermeked teljes talpának hosszát, 
2.) a gyerekcipők méretei mellé odaírtuk a mm-ben megmért hossazakat, 
3.) a gyermek talphosszánál legalább fél cm-rel, de akár 1 cm-rel is nagyobb belső hosszú cipőt válassz gyermekednek

Meddig jó a gyerekekre egy gyerekcipő? 

Kb a gyerekek 1 éves korában vesszük meg az első bokafogó cipőt, szandált. Innentől kezdve elég gyors ütemben nő a gyerekek lába. Általánosan elmondható, hogy egy év alatt 2 méretet nő a gyerekek lába az óvodás évek végéig. Iskolás évekre ez már lelassul, és akár 1 évig is hordhat egy méretet gyermeked. 
Fontos még hozzátenni, hogy a fiúknak gyorsabban, a lányoknak lassabban nő a lábuk! 

Ugye mennyivel biztonságosabbnak tűnik így a netes vásárlást? és hidd el, az is!!!

A gyerekcipő-márkák, amelyeket forgalmazunk szezonról szezonra megújulnak, a legújabb kollekció termékeit hozzuk el neked! www.pottomshop.hu









Ha szupinált szandált, cipőt szeretnél gyermekednek vásárolni, erre is van lehetőség. SZAMOS, SALUS és PONTE20 márkájú szupinált talpú gyerekcipőket és szandálokat forgalmazunk.

A szupinált lábbelik egészségpénztári számlára elszámolhatóak!
  



Remélem meghoztuk a kedvedet a webáruházas rendeléshez,

tegyél egy próbát, adj nekünk lehetőséget, hogy bebizonyíthassuk mennyire kényelmes gyerekcipőt rendelni a PöttömShop-ból: www.pottomshop.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése