Felejtsd el az otthoni mezítlábazást!

A félreértések elkerülése végett nagyon fontos, hogy tudd, hogy az állítás, miszerint MEZíTLÁB A LEGEGÉSZSÉGESEBB a gyerkőcnek, nem feltétlenül igaz. 

Ugyanis sokan úgy gondolják, hogy az otthon hordott szandálok, cipők csak rosszat tesznek a gyerek lábának, pedig ez pont fordítva van! 


Azaz amikor a gyerekorvos, vagy a szakkönyvek, netán a nagymama azt javasolja neked, hogy minél többet legyen a gyerek mezítláb, sokszor elfelejtik hozzátenni, hogy nem épp a lakás egyenes padlójára gondolnak ilyenkor. 


Tényleg jó és egészséges mezítláb lennie: kint a kertben, az udvaron, a strandon, a játszótéren, a homokozóban, bárhol, ahol egyenetlen a talaj. Hiszen ez az a közeg, ami megdolgoztatja a talpizmokat, ez által erősödik és alakul ki a boltív a talpon! 


Felejtsd el az otthoni mezítlábazást, ha lúdtalpas a gyerkőc, vagy ha befelé dől a bokája, mindenféleképpen vegyél neki haránt emeléses vagy szupinált szandált, cipőt otthonra is. 



A talpak erősítését egyébként mindenféle lábtornával, játékos mozdulatokkal lehet erősíteni, következő bejegyzésünkben erről is lesz szó :)

SALUS szandál otthonra, oviba a legjobb választás !!! 

SALUS szupinált szandálok a Pöttöm Shop-ban 


Gyerekcipők online:  www.pottomshop.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése