Milyen lábbelit adjunk gyermekünkre a nagy forróságban?

A jövő heti előrejelzések szerint az év legforróbb napjai következnek most Magyarországon. Napközben akár 38 fokig is kúszhat a hőmérő mutatója, ami egy valamit jelent számunkra, hogy legszívesebben víz mellett, vízparton szeretnénk tölteni ezeket a kánikula napokat. 


Ha olyan "szerencsétlen" helyzetben vagy, mint mondjuk én, hogy nem erre a forró hétre időzítettem a nyaralásomat, akkor a legjobb, ha már most előre gondoskodsz a gyerekeknek olyan programokról, amelyeket a hűvös szobában, lakásban, vagy olyan játszóházban tölthetnek el, hogy ne érezzék a bőrükön ezt a forróságot. 


Lenge ruhát és nagyon kényelmes lábbelit adj gyermekedre a nyári napokon.
Tévedés, hogy ilyenkor minden ruhát le kell venni és mezítelenül legyen gyermekünk, bár kétségtelen, hogy talán így a legelviselhetőbb a hőség, mégis arra kérlek, hogy ne engedd ki gyermekedet fedetlen testtel a tűző napra. 

Már a kora reggeli óráktól kend be testét napvédő krémmel, és mindenféleképpen gondoskodj neki fejfedőről, valamint a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásáról se feledkezz meg! Még ha csak a boltba szaladtok el, akkor is vigyetek magatokkal egy palack vizet. 
RICHTER gyerekcipők és szandálok 

Milyen lábbeli legyen gyermekeden a nyári napokon? 



- a legjobb ha semmi nincs a lábán, ha kint van a szabadban. Homokban, kertben, játszótéren, tengerparton, strandon, kavicson és füvön a legjobb ha mezítláb van gyermeked. Nagyon jót tesz a talpának, megmozgatja a talpizmokat, erősödnek a tartóizmok ez által jól felkészítjük a lábat a "lusta" téli időszakra, amikor szinte semmi inger nem éri majd a lábat. 


- ha sétálni, hosszabb útra mentek, mindenféleképpen olyan szandált adj gyermekedre, amiben jól szellőzik a lába, bőrből vagy egyéb olyan bőrbarát anyagból készült, amely légáteresztő és elvezeti az izzadságot. Nincs is veszélyesebb annál, mint hogy megizzad a gyerek lába egy műanyag lábbeliben és tocsog a saját izzadságában, majd elcsúszik vagy kibicsaklik a lába! 


- Ha gyermeked egyáltalán nem hajlandó szandált felvenni, akkor legyen sportcipő. De abból is most azokat a fajtákat válasszátok, amelyek légáteresztő, szitázott anyagból készültek. Most ne a tornaórára vásárolt műbőrből készült sportcipőt részesítsétek előnyben, azokba amúgy is nagyon gyorsan beizzad a lába! 

Mutatom, hogy milyet javasolok - ha már mindenféleképpen zárt cipő!

CROCS papucsok

- Papucs, gumipapucs: csakis abban az esetben adj gyermekedre ilyen lábbelit hosszabb útra, sétához, ha már stabilan jár, és csakis rövid ideig hordja gyermeked: pl. strandon, tengerparton, uszodában, kertben. 

Gyere és látogass el budapesti üzletünkbe, hogy személyesen tudjunk neked tanácsot adni, hogy melyik évszakban, milyen időjárási viszonyokhoz milyen lábbelit érdemes hordani. Segítünk kiválasztani a gyermekedhez leginkább passzoló és méretben is megfelelő cipőt, szandit, ovis váltócipőt! 

Lehetőség van arra, hogy is hogy online, webáruházunkból rendelj cipőt, szandit gyermekednek. 1 munkanapos határidővel az országban bárhova elszállítjuk a megrendelt termékeket: www.pottomshop.hu


PÖTTÖMSHOP Gyerekcipő-üzlet és webáruház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése