A játszós cipő nem egyenlő a rossz cipővel


Amikor "játszós cipőt" keresel gyermekednek, akkor tudnod kell, hogy a játszós cipőnek kell a legjobb tartást és szellőzést biztosító cipőjének lennie gyermekednek!

Hiszen gondolj csak bele: gyermeked az alváson és evésen kívül játszással tölti a legtöbb idejét.
Szóval, ha a legjobbat akarod gyermekednek, akkor játszós cipőnek vegyél neki egy bokafogó, bokatartó, jó minőségű bőr cipőt, ez legyen a játszóterezős, ovis-bölcsis cipője is egyaránt....Ilyenek pl. a DDSTEP vagy a LINEA cipői, de a SZAMOS supinált cipőket is nyugodtan lehet játszós cipőként hordani. 
és ha kedved tartja, akkor legyen plusz egy "csinos, alkalmibb" cipője - amit mondjuk a takarítása vagy a színe miatt nem szívesen adnál rá homokozóban... Ilyenek pl. a Richter gyerekcipők, amelyeknek a felsőrésze sokszor velúrból, nubukból van, amelyet nehezebb tisztán tartani. 

RICHTER GYEREKCIPŐ ÉS SZANDÁL : 



A JÓ CIPŐ LEGFŐBB JELLEMZŐI: 

- a talpa legyen hajlékony, rugalmas, de csúszásmentes, 
- a szára érjen el és támassza a bokacsontot, 
- tavasszal nem kell nagyon magas szárúnak lennie a cipőnek, elég ha magasított a szára, 
- anyaga legyen bőrbarát anyagból, azaz bőr, velúrbőr, nubukbőr, 
- a tisztántartása és takarítása elég ha másodlagos szempont
- belső talp része is legyen jól szellőző bőrből, 
- mérete pedig legyen legalább fél centivel hosszabb, mint gyermeked lába
- kerüld a használt, kitaposott cipőket, hiszen azzal jobban ártasz, mint használsz gyermekednek!!! 

Figyelj arra, hogy mindig az évszaknak és azon belül az időjárásnak megfelelő cipő legyen gyermekeden. És télen se legyen egész nap hótaposóban vagy olyan merevtalpú cipőben gyermeked, amiben nehezebben mozog, vagy amiben nem szellőzik jól a lába! A téli cipőnél is fontosak a fenti jellemzők betartása!

Hogy milyen a tökéletes NYÁRI SZANDÁL, arról pedig már egy másik blogbejegyzésünkben részletesen beszámoltunk, ITT elolvashatod, hogy mi az a 7 legfontosabb szempont, amire figyelned kell a megfelelő nyári szandál kiválasztásánál.


Ha már eldöntötted, hogy új cipőt vásárolsz gyermekednek látogass el webáruházunkba, ahol online néhány kattintással megrendelheted gyermeked játszós vagy alkalmi cipőjét. 
Ha pedig megoldható, gyertek el személyesen budapesti, 16. kerületi üzletünkbe, ahol személyesen is tudunk nektek tanácsot adni és segíteni a  tökéletes gyerekcipő kiválasztásában. 

Gyerekcipők online, AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL készletről:

www.pottomshop.hu 


PÖTTÖMSHOP Gyerekcipőbolt címe: 

1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése