Miért jó gyerekcipőt online rendelni?

Néhány éve még elképzelhetetlen volt, hogy a gyermekünknek webáruházból rendeljük meg az áhított gyerekcipőt, viszont manapság már egyre elterjedtebb ez a vásárlási forma.
Mindennek, így az internetes cipő-vásárlásnak is megvan a maga előnye: 

  • nem kell a gyereket magaddal cipelned, át a városon...esetleg utazgatni el másik városig, kocsiban, buszon tölteni órákat, míg eljuttok egy normális cipőboltig
  • akár a délutáni alvásidőben, vagy este , amikor már elcsendesült a család is megrendelheted a cipőket - a webáruházak non-stop fogadják a rendelésedet, 
  • netes vásárlóként is ugyanannyi, sőt talán még több jogod van az eladóval szemben: elállási jog, csere-visszaküldési lehetőség, stb
  • a webáruházak gyakran nagyobb készlettel és méretszámmal rendelkeznek, mint a fizikai üzletek, így lehet, hogy olyan kincsre találsz, ami máshol nem jött volna szembe veled, 
  • bizonyos összeg felett, sőt, vannak webshopok ahol állandóan ingyenes a szállítás, így még ez sem okoz többletköltséget - ráadásul a gyorsaság miatt akár már másnapra kézbe is veheted a kiszemelt cipőt. 
gyerekcipők online: www.pottomshop.hu


Ha már rászántad magad a netes cipőrendelésre, akkor már csak a pontos méretet kell belőnöd. 
Minden márkánál kicsit másabb lehet a cipők belső hossza. 

Mindig ez számít : A CIPŐ BELSŐ HOSSZA!!! ne a méretet figyeld, az csak a másodlagos információ. 




A legjobb webshopok a méretek mellett odaírják a belső hossz adatot is (cm-ben vagy mm-ben megadva)
Neked nincs más hátra, mint hogy lemérd gyermeked talphosszát, és ez alapján keress cipőt neki! 


FONTOS: Amikor leméred a gyerkőc talpát, akkor azt úgy tedd, hogy állítsd rá egy papírlapra, engedje el, lazítsa el szépen a lábujjait...ne húzza be, mert akkor fals adatot kapsz és csak bosszúságod lehet emiatt. 

Szóval állítsd egy papírlapra, rajzold körbe a talpát, majd mérd meg a két legtávolabbi pont közötti távolságot. Ez az adat lesz gyermeked talphossza. 


FONTOS: A megvásárolni kívánt cipő, szandál belső hossza legalább 0,5-0,7 cm-rel legyen hosszabb mint gyermeked lába! 

Nincs más hátra, megrendeled a cipőt, és várod a futárt - aki legtöbbször már akár másnap megérkezik a csomaggal :))







Hogy megtudd, hogy megfelelő-e a cipő mérete, mindenféleképpen próbálni kell. 

Ha pici a gyermeked, akkor add rá a cipőt, majd NE KÖSD BE A FŰZŐT, NE TÉPŐZÁRAZD BE, csak szép lazán legyen benne a lába, told előre a lábacskáját, úgy hogy a lábujjai "koppanásig" előreérjenek...és próbálj meg hátra a sarkánál leérni a talprészig. Ha ez sikerül, tehát leér az ujjad, akkor megvan a szükséges fél-1 cm hely. 
Ez a hely majd megcserélődik, hiszen járásnál a baba, gyerkőc sarka hátra záródik a cipőben, és az a fél-1 cm-nyi hely a lábujjainak kell majd, hogy azok szabadon mozoghassanak. 

INGYENES SZÁLLÍTÁS: www.pottomshop.hu

Ha már kicsit nagyobb a gyermeked, akkor kérd meg őt, hogy mikor felveszi a cipőt álljon rá, tolja előre a lábát, és próbálj ugyanúgy hátra benyúlni a sarkához. 
Ha csak éppen jó a cipő, és a te ujjad már sehova sem fér bele, akkor az a cipő nem lesz kényelmes számára hosszú távon, cserére van szükség, egy számmal nagyobbat kell vennetek!!! 

GYEREKCIPŐ MÁRKÁK néhány kattintásnyira Tőled: 

webáruházunkból MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL RENDELHETED MEG GYERMEKED CIPŐJÉT: 

www.pottomshop.hu


   





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése