Használt gyerekcipő - segíts a rászorulóknak!

Nem tudod, hogy mit kezdj a használt gyerekcipőkkel? kerülgeted őket, teszed jobbra-balra? Még arra is gondolsz, hogy majd jó lesz a tesónak? De aztán néhány hónapos, éves kerülgetés után majdnem a kukába-dobás mellett döntesz....?

Ne tedd!

Szerencsések vagyunk mi édesanyák, akik időről időre, évszakról évszakra, méretről méretre meg tudjuk venni gyermekünknek az új, minőségi lábbelit. Szerencsések a gyermekeink is. 
De vannak sajnos családok, ahol igazán gondot okoz a szezonváltás, az új cipők vásárlása. 
Ezen a problémán segítünk már 4 éve folyamatosan a környékbeli anyukákkal összefogásban :)

HOZD BE HOZZÁNK HASZNÁLT, DE MÉG BŐVEN HASZNÁLHATÓ GYEREKCIPŐITEKET!!!


Mi már felvettük a kapcsolatot olyan anyaotthonokkal, nagycsaládos alapítványokkal, egyedülálló anyák átmeneti otthonával, akik szívesen fogadják az adományokat. 
Így mi már 4 éve folyamatosan gyűjtjük a használt gyerekcipőket, és szezononként (vagy amikor már olyan nagy mennyiség gyűlt össze), továbbadjuk ezeknek a támogató egyesületeknek! 

Nagy örömömre szolgál, hogy a környékbeli anyukák, szülők ennyire gondoskodóak és folyamatosan, rendszeresen hozzák a kinőtt cipőcskéket. 

Sokszor történt már az, hogy jött a család vásárolni új gyerekcipőt a gyerkőcnek és már egyből az új cipőben ment haza a kisfiú, és a régi, kinőtt szandit pedig itt hagyták nekünk, már haza sem vitték. Úgyis kinőtte a gyerek, nem kerülgetik már azt otthon. 

Volt, hogy nyitásra érkeztem az üzlethez, és már egy szatyornyi használt gyerekcipő rá volt akasztva a kilincsre, névtelenül valaki itt hagyta nekem :) 

Szóval, ha most elkezded az őszi cipők szelektálását, átnézed a gyerkőc cipőit, melyik jó még rá (gyanítom, hogy sokat nőtt ezen a nyáron is a gyerkőc), akkor pakold össze a cipőcskéket és hozd le hozzánk. 

Most elsősorban őszi-téli cipőket gyűjtünk - hogy az aktuális szezonnál maradjunk. 
Illetve ovis-bölcsis benti szandikat is hozhattok, még augusztus végéig eljuttatjuk ezeket a rászorulóknak! 


És miközben ezt a posztot írom, megjelent Márkó is az anyukájával, hozták a régi, kinőtt ovis szandijukat. Márkó pedig kapott egy új ovis szandit magának! :)

címünk, ahova a gyerekcipőket hozhatod: 

PÖTTÖMSHOP Gyerekcipő-üzlet és webáruház 

1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c

nyitva: H-P 10-18-ig és Szo: 10-13-ig

************************************************************
ÚJ TAVASZI GYEREKCIPŐK MEGÉRKEZTEK ÜZLETÜNKBE! 
Ezen a linken tudsz rendelni MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL: 


LINEA bronz színű szandálcipő
 LINEA tavaszi gyerekcipő








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése