Kicsi a gyerek, de nagy a lába...

Egyre nagyobb a gyerekek lába. Na, nem a természetes növekedésükre gondolok, hanem úgy globálisan, evolúciós "probléma" kezd lenni, hogy egyre nagyobb lábbal születnek a babák, és egyre nagyobb méretre nő meg a lábuk felnőtt korukra, ami már kiskamasz korban kezd mutatkozni. 


Ez a probléma nem is probléma, és fel sem tűnik neked annyira, amíg találsz a méretében megfelelő gyerekcipőt. 
Viszont a legtöbb gyerekcipő-gyártó csak 35-36-os méretig gyárt cipőket, utána "megáll a tudomány". 

Az a gond, hogy te és gyermeked is hozzászoktatok már egy jól bevált minőséghez, márkához, szeretitek, hogy a gyerekcipők sokkal jobban kidolgozottabbak, jobb minőségűek, stb...és el sem tudod képzelni, hogy a még cseperedő - és még nem-kamasz gyerekednek már egy felnőttcipőket árusító boltban kell megvenni a következő cipőjét. 

A cipőgyártók egyébként már tisztában vannak a helyzettel, és dolgoznak a megoldáson. De ha belegondolsz, akkor most a mondjuk 36-os méretig gyártó gyártósorukhoz kell még egy újat venni, amelyiken már 40-es méretig tudnak cipőt gyártani. Nem kicsi beruházás - bár hiszek benne, hogy ez gyorsan megtérülne, de mondom nem látok bele, hogy ez pontosan milyen költségekkel járna. 

Viszont óriási réspiacot lehetne befedni azzal, ha egyre nagyobb méretben is gyártanának gyerekeknek szánt cipőket, szandálokat. 

Hiszen a 7 éves gyerekedre nem adhatsz rá felnőtt-kinézetű lábbelit...
Marad a sportcipő. Ők már ráálltak a nagy lábmérettel rendelkező gyerekek piacára, ott azért már elég széles a választék. 

Te hogy tudod megoldani a cipővásárlást, ha már nagy lábon él gyermeked? 

Mi most találtunk egy magyar gyerekcipő-gyártót, aki egészen 40-es méretig gyárt gyerekcipőket, szandálokat, így ha még "kicsi" is gyermeked, de nagy lábon él, nektek tuti jó megoldás lesz, hogy a jövőben sem kell lemondanotok a nagyméretű gyerekcipőkről - nálunk elérhetőek ezek a nagyobb méretek is.
LINEA lány szandál 40-es méretig

LINEA tépőzáras szandálok 40-es méretig
   



PÖTTÖMSHOP Gyerekcipő webáruházban ITT TALÁLOD A LINEA tépőzáras szandálokat, amelyeket 25-től 40-es méretig rendelhetsz meg azonnali szállítással:  Nagyméretű gyerekszandálok



Ingyenes szállítás 10.000.- Ft feletti rendelésnél

EZ IS ÉRDEKES TÉMA LEHET SZÁMODRA: 


2.) Tavaszi/őszi átmeneti cipőt hogyan válasszunk gyermekünknek? https://gyerekcipokisokos.blogspot.com/2018/03/tavaszi-atmeneti-gyerekcipo-milyet.html

3.) Anya, fáj a lábam! Létezik a növekedési fájdalom? https://gyerekcipokisokos.blogspot.com/2015/07/anya-faj-labam-letezik-vajon-novekedesi.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése