TÉLI gyerekcipők - erre figyelj vásárlásnál!

Nem sok jóval kecsegtetnek bennünket az időjósok erre a télre. Jobb ha már most időben felkészülünk a kemény hidegre. 

A hosszú, téli séták alkalmával nem csak nekünk, de gyermekünknek is szüksége lesz jó meleg, bundás lábbelire, hogy ne fázzon meg a lába, nem fázzon fel a gyerkőc. 

A D.D.STEP 2016. téli kollekciója ismételten sok szép, kényelmes és természetesen bundás lábbelit tartogat számunkra. 

Már a legkisebbeknek, akár 19-es mérettől vásárolhatunk bundás lábbelit, amiben tutira nem fog fázni a gyerkőc lába. Legnagyobb méretben pedig 36-os. 

De hogy milyen a jó téli cipő, összeszedtük most neked néhány pontba, hogy cipővásárlásnál ezekre oda tudj figyelni 

D.D.STEP téli bundás cipő 19-24 méret

1.) A téli időjárásra szánt lábbeli mindenféleképpen legyen bélelt! Ne csak egyszerűen bőrbélése, hanem bundás (szőrös) bélése legyen, hogy jó melegen tartsa a gyerkőc lábát!

2.) Ha megfigyeled, télen csakis magas szárú csizmákat, cipőket találsz, szóval erre annyira nem kell odafigyelned...viszont lányoknál a csizma száránál két dologra figyelj oda:

a) a csizma szára ne érjen fel a térdhajlatig, mert akkor zavarni fogja őt járásnál, ülésnél,
b) ha vastagabb lábszára van a gyerkőcnek, akkor jobb ha odafigyeltek a csizma szárának átmérőjére, hogy beérje a gyerkőc lábát

(nem csak a husi lábúak, de a sportos, erős vádlival rendelkező gyerekeknél is gond szokott ez lenni)

3.) A téli lábbeli legyen egy TEX-es, víztaszító réteggel kezelve, hogy ne ázzon be már az első hópelyhektől...

4.) Ha még pici a gyereked akkor azért, ha már önállóan öltözik a gyerkőc akkor azért fontos szempont, hogy könnyen fel-le tudja venni. 

5.) Talpa legyen csúszásmentes gumitalp, jó ha kicsit "göröngyösebb", hogy ne csússzon el olyan könnyen (most kb a téli gumihoz tudom hasonlítani, hogy annak is mélyebbek a barázdái)

Ha ezekre a szempontokra odafigyelsz, máris nagyon sokat tettél annak érdekében, hogy a legjobb, legkényelmesebb, és a leghosszabb időtartamú cipőt vedd gyermekednek!

Nézd meg TÉLI GYEREKCIPŐ kollekciónkat a webáruházunkban, 

vagy gyere el a budapesti, 16. kerületi üzletünkbe, és próbáljátok fel személyesen a cipőket. 

Webáruházas rendelésnél nagy segítséget nyújthat, hogy minden méret mellett mm-pontosan láthatod, hogy melyik cipő mekkora belső hosszal rendelkezik.

Méretválasztásnál nyugodtan választhatsz akkora méretet, ami kb fél, 1 cm-rel is nagyobb mint a gyerkőcöd mostani lábhossza, hiszen ezt a cipőt fogja hordani jövő tavaszig, és addig még símán bele fog érni, és ha szerencséd van, nem fogja kinőni januárra :)

Kellemes cipővásárlást kívánunk!

Pöttöm Shop gyerekcipők

www.pottomshop.hu

1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése