6 ok, hogy miért a PÖTTÖM SHOP-ból rendelj gyerekcipőt!

Még manapság is fontos, hogy meggyőzzük az anyukákat, hogy miért jó nekik, ha webáruházból rendelik meg a gyerekcipőket!
A válaszom egyszerű, máris listázom:

- mert nagyobb a választék, mint egy hagyományos cipőüzletben,
- mert ugyanolyan vagy még több jogod van, mint vásárlónak, mint egy "hagyományos" üzletben,
- mert az ország bármely pontjáról rendelhetsz,
- nem drágább, sőt, sokszor még olcsóbb is a webáruházas ár, mint az üzletben

De hogy miért pont a PÖTTÖM SHOP-ot válasszátok, azt most részletesen elmondom nektek: 


1.) Első és legfontosabb ok, hogy itt ANYA ad el ANYÁNAK! 

Kétgyermekes anyaként a hosszú évek tapasztalatát gyűjtöttem össze, ami sokat segít abban, hogy mostanra tudjam, hogy mi a legjobb a gyerekek lábának...és ezzel együtt mi a legjobb egy anyának!
Webáruházunk chat felületén, Facebook oldalunkon, VIP Facebook csoportunkban a nap 24 órájában, a hét 7 napján állok online rendelkezésetekre, ha bármilyen segítségre lenne szükségetek, tanácsot szeretnétek, vagy elakadtatok a cipőrendelés közben.
Tényleg egy hús-vér nő van a webshop mögött, nem csak egy Robot!

2.) A gyorsaság és pontosság az egyik legfőbb ismérvünk! 

Mi MPL futárszolgálattal szállíttajuk a csomagokat. Ha 3 óráig beérkezik hozzánk a rendelésed, akkor még aznap postára tudjuk adni a csomagodat, és te már másnap kézhez is kapod a megrendelt kiscipőt!
Mindazonáltal, ha te kéred, hogy most épp nyaraltok/stb, akkor kérheted, hogy pontosan melyik napon történjen a kiszállítást, mi pedig úgy ütemezzük a szállítást.



3.) Törzsvásárlói előnyök! 

Nálunk nem csak anyagilag, de minden szempontból jól jár, aki TÖRZSVÁSÁRLÓNK!
A folyamatos kedvezmények mellett Te értesülhetsz elsőként, ha megérkeznek az új szezon legújabb termékei, te választhatsz elsőként a méretekből, Te tudod meg elsőként, ha egy akciónk életbe lép, sőt, még az országos megjelenés előtt Te már 1-2 nappal hamarabb rendelhetsz akciósan!

Ugye hogy megéri törzsvásárlónak lenni? :)

4.) Fővárosi üzlet és webáruház, ahol akár személyesen is átveheted a megrendelt terméket

Bizony-bizony, nekünk Budapesten van a gyerekcipő-üzletünk, ahol lehetőség van a megrendelt cipőket átvenni, próbálni, ha mégsem jó a méret, akkor cserélni. Ha pedig már eljöttél az üzletünkbe, akár még több szépséget is kinézhetsz, megvásárolhatsz gyermekednek, ami talán a webshopban elkerülte a figyelmedet!

5.) Szakszerű segítség a legjobb tudásunk szerint! 

Sokan sokfélét mondanak. Főleg az elsőgyermekes anyukák vannak kétségbeesve a gyerekcipő-piac rejtelmeit figyelve. Gyerekcipő-kisokos blogunkkal igyekszünk ezt a káoszt helyretenni, keressük a legjobb tippeket, adjuk a legjobb tanácsokat, hogy mikor milyen cipőt válassz gyermekednek!

6.) Ikreid vannak? 

Mi az ikres anyukáknak is szeretnénk nagyon-nagyon kedvezni! Minden szezonban úgy állítjuk össze gyerekcipő-választékunkat, hogy a legtöbb modellből legyen olyan lány-lány, fiú-fiú, lány-fiú színválaszték, hogy tudj egyforma cipőket rendelni gyermekeidnek, csak más-más színben, vagy csak a minta legyen más a cipőcskén.
Ez az egyik kedvence az ikres anyukáknak :)

és még néhány vásárlói vélemény:

Szilvia: "Tutira olyan cipőt veszek nálad, ami a legjobb a pici lábaknak. Segítőkész és lelkiismeretes vagy" 

Andrea: "nem egy sima webshopot üzemeltetsz, hanem sokkal személyesebb ahogy eladod a termékeket. Én nem egy üzletből veszem a gyerekem cipőit, hanem Tőled"

Lívia: "Például: múltkor teljesen elámultam, amikor bementünk csak nézelődni hogy milyen cipőket is vegyünk majd az ovikezdésre...és Te rámutattál egy adott cipőre, azzal, hogy "múltkor ilyet vettetek"...Szóval te ismered a vevőidet, a múltbéli vásárlásaikra is emlékszel és ismered a jövőbeli igényeket is" 

GYEREKCIPŐK online -  1 NAP ALATT HÁZHOZ SZÁLLÍTVA: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése