Fontos! Esős időben ezt add gyermekedre!

Amikor reggel felhúzod a redőnyt és látod, hogy párás a levegő, nedves minden, és folyamatosan esik az eső...akkor egyből jön a tavaszi újratervezés, ugyanis ki kell találnod egy praktikus ruha- és cipőviseletet ezekre a napokra mind magadnak, mind pedig gyermekednek!

Először is vegyük figyelembe, hogy gyermekünknek milyen napi programja várható erre a napra.

Jó megoldás lehet a gumicsizma viselése is, de ha csak egy tavaszi-nyári záporról van szó, és várható, hogy a nap folyamán kisüt a nap és felszárad az eső, akkor a száraz, meleg időre is tervezni kell, amikor a lábbelit kiválasztjuk.

www.pottomshop.hu

Tehát az alábbiakat vedd figyelembe, amikor óvodás-bölcsődés gyermekedet reggel öltözteted:

- várható-e, hogy kiviszik őket ilyen időben is?
- gyalog vagy kocsival mentek az oviba?
- várható-e, hogy délutánra már jó idő lesz és besül a gyerek, vagy egész napra ilyen időt jósoltak?

A gumicsizma tényleg nagyon hasznos kis lábbeli, ha szakadó esőben, gyalog viszed a gyerkőcöt oviba-bölcsibe, és ha gondolod, hogy később kiviszik őket a sáros udvarra...
De ha délutánra már jobb időt mondanak, akkor érdemesebb egy olyan zárt cipőt ráadni gyermekedre, ami legalább mérsékelten vagy teljesen vízállló - tehár nubuk vagy boxbőrből készült a felsőrésze, így az a pár csepp eső, ami éri nem okoz gondot és mindamellett, hogy nem ázik be a cipője még továbbra is jól szellőzik.



Ha még otthon vagy gyermekeddel és eső után mentek le egy kicsit pocsolyázni...nos, annál jobb kaland nincs is a gyerkőc számára :)))

A gumicsizmának csak egyetlen "hibája" van, hogy abban nem szellőzik a gyerek lába, mintegy dunsztban tartod a lábát, tehát mindenféleképpen csak rövid ideig ajánljuk a viselését :)

TAVASZI-NYÁRI-ZÁRT CIPŐKNÉL OLYAT VÁLASSZ GYERMEKEDNEK:
- amelynek a felsőrésze bőrből készült,
- a víztaszító képesség emelése érdekében akár impregnálóval is kezelheted,

Fontos, hogy amint megérkeztek zárt helyre: óvodába, bölcsődébe egyből vegyétek át a benti cipőt, szandált!!!

 Gyerekcipők online: www.pottomshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése