Nyáron indul el babád? erre figyelj cipővásárláskor

Nagy-nagy öröm számunkra, amikor látjuk gyermekünk mozgásfejlődését, ahogy napról napra újabb és újabb "produkciókat" prezentál először nekünk, majd apának, aztán pedig az egész család büszke lehet a kis Pöttömre, aki milyen ügyesen néz, figyel, forog, kúszik, mászik és úgy kb 1 éves korában megteszi első önálló lépéseit. 

Melyek a járás fokozatai, fejlődési szintjei? 


Először csak azt fogod tapasztalni, hogy ülésből kezd felkapaszkodni akár a kanapénál, akár nagyobb bútorokba kapaszkodva, majd egyre több időt tölt állva...végül lépeget a bútorokba kapaszkodva. Majd végül, ha egy kicsit messzebbre állsz minden kapaszkodó lehetőségtől és hívod magadhoz, el fog indulni feléd. Ezt a napot szoktuk beírni a naptárba nagy betűkkel, hogy ELINDULT A GYERMEKEM! :) 

Innentől kezdve egyre több időt fog állva tölteni, hiszen sokkal izgalmasabb neki ez a mozgásforma, sokkal érdekesebb dolgokat láthat, nézelődhet és szinte kinyílik előtte a világ. 

Most kb 12-14 hónapos gyermeked. Megtette első önálló lépéseit. Lassan el kell gondolkodnotok azon, hogy egy olyan nyári lábbelit vegyetek neki. 

Milyen legyen a baba első cipője? 

  • jól tartja a bokáját, 
  • hátul zárt és támasztja a sarokcsontot, 
  • kényelmes viselet akár több órán keresztül, 
  • anyaga olyan bőrbarát anyagból készül, amelyben jól szellőzik a lába, 
  • talpa elég hajlékony ahhoz, hogy könnyedén lépegessen benne, 
Nem létfontosságú, de előforduló szempont lehet még az alábbi tulajdonság: 
  • cipőfűzős vagy tépőzáras legyen a cipő, 
  • milyen gyártó terméke, 
  • hol vesszük meg, 
  • minőségi garancia, szakértő tanácsok, 
RICHTER elől zárt szandálok 

Ha nyáron indul el gyermeked, akkor az első cipőcskéje SZANDÁL lesz! 
Fiús apukák szoktak frászt kapni, hogy szandit kell adni "szegény" gyerek lábára, de higgyétek el, ez a legkényelmesebb viselet a pici gyerekeknek. 








Szandálban két lehetőség van, amelyekből lehet választani: 
  • elől zárt szandálok, 
  • elől nyitott szandálok, 
Az elől zárt szandálokat azért szeretik a kisgyermekes anyukák, mert mivel ezeket a lábbeliket zokni nélkül is ráadhatod a gyerkőcre, így jobban védi a baba lábujjait és körmeit. Főleg addig praktikus viselet, amíg még sokszor átvált kúszás-mászásba gyermeked. 

DDSTEP szandálok a PöttömShop-ban 19-től 36-os méretig

Nagyon fontos, hogy a jó minőségű gyerekcipőket kimondottan szaküzletekben vásároljuk meg, ahol csakis ezekre a kiváló minőségű gyerekcipőkre vannak specializálódva. Az eladó tudjon szakszerű segítséget adni, és fontos, hogy mind a gyerek lábának és méretének megfelelő cipőt tudjon ajánlani. Ha webáruházból rendelsz baba-gyerekcipőt, akkor fontos, hogy olyan webáruházat válassz, amely mögött szakértő kollégák dolgoznak, legjobb ha van lehetőség személyesen átvenni, próbálni és cserélni a gyerekcipőt. 



PÖTTÖMSHOP Gyerekcipő-üzlet és webáruház

Budapest, 16.ker, Felsőmalom u. 3/c

webáruházunkból 1 napos szállítással rendelhetsz: www.pottomshop.hu



Csatlakozz zárt csoportunkhoz, ahol interaktívan (szinte non-stop) segítünk mindenkinek megtalálni a megfelelő gyerekcipőt. Posztoljuk az AKCIÓKAT, és Te tudod meg először, hogy milyenek lesznek a következő szezon legszebb cipői. 
Érdekel?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése