Gyermekcipő rendelése webáruházból

Webáruházból gyerekcipőt rendelni sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. De most leírjuk részletesen, hogy mire figyelj rendeléskor:


Amikor cipőt, szandált rendelsz gyermekednek, kérjük vedd figyelembe az alábbi szempontokat:

  • Legfontosabb, hogy mérd le gyermeked talpának teljes hosszát, hiszen nem a cipő mérete számít, hanem, hogy mekkora a cipő teljes belső hossza!!!
  • A megrendelt cipő, szandál belső hossza legalább fél cm-rel legyen hosszabb, mint gyermeked lába!
  • Vedd figyelembe a gyermek növekedési ritmusát. Télen lassabban, nyáron gyorsabban nőnek a gyerekek. De ha épp egy ideje stagnál a növekedésben, akkor tuti most következik majd egy növekedési ugrás nála, és simán lehet, hogy egyik szezonról a másikra ugrik akár 1-2 méretet is a lába!

Richter gyerekcipő-webáruház   
Ha most indult el gyermeked, akkor mindenféleképpen olyan szandált, cipőt vegyél neki, amelynek hátul zárt a sarokkérge, és jól tartja a bokáját, tehát magasított szára van.

Ha a gyermek bokája nagyon dől befelé, elsősorban nézesd meg a védőnővel, gyerekorvossal, kórosabb esetben ortopéd szakorvossal, de addig is a legjobb, ha még nyárra is SZUPINÁLT szandált rendelsz gyermekednek. 
A szupinált szandálok egészségpénztári számlára elszámolható termékek, így az EP-d visszautalja neked az árát!


Ha már aktuális az ovis-bölcsis benti szandál vásárlása, netán a zárt cipő vásárlása előtt álltok, akkor nézzetek be gyerekcipő-webáruházunkba, vagy gyertek el személyesen budapesti, 16.ker üzletünkbe, készséggel állunk rendelkezésetekre! 

PÖTTÖMSHOP Gyerekcipő-üzlet és webáruház
1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése