Ünneplő- és alkalmi gyerekcipők Lajos herceg keresztelőjén

A csodaszép alkalmi és ünneplő ruhákat csakis egy színben, fazonban passzoló alkalmi cipő teheti tökéletessé. Hiába nőnek nagyon gyorsan a gyerekek, és esélyes, hogy egy-egy ünnepélyesebb lábbelit, csak egyszer vagy kétszer tud hordani gyermeked, mégsem tudod megúszni az ünneplő cipő vásárlást, ha egy igazán impozáns eseményre vagytok hivatalosak. 

Néhány napja került sor Vilmos herceg és Katalin hercegné 3. gyermekének, Lajos hercegnek a keresztelőjére is, amelynek hivatalos családi fotóit most tette publikussá a királyi család. 
A fotókat Matt Holyoak készítette! 


Nézegettem a fotókat, és naná, hogy én először a gyerekek cipőit figyelem meg. Nemes egyszerűséggel György hercegen egy fekete bőr-lakk cipő díszelgett, Charlotte hercegkisasszony pedig a ruhájához színben passzoló sötétkék bőrlakk "kopogós" cipellőt viselt. 

És naná, hogy ezek a királyi fotók még évszázadok után is elő fognak kerülni, amikor a családi fotókönyvet nézegetjük, és naná, hogy mindenki az összhangot fogja figyelni. 


Ugyanilyen fontos, ha mi "hétköznapi" emberek szeretnénk megörökíteni egy-egy nagy eseményt, mennyire fontos az összhang a ruházatunkban. 
Velünk, földi halandókkal is előfordul, hogy megyünk egy-egy esküvőre, keresztelőre, stb ünnepélyes eseményre, de sajnos sokan sajnálják a plusz egy csinos cipőt megvenni gyermeküknek, hiszen úgyis csak 1x lesz a lábán, jó lesz a "sima" cipő is. Pedig ha egy ilyen szép családi kép készül a rokonokról, a családról, rólunk, gyermekeinkről, akkor mennyivel szebben mutat, ha a gyerekcipő összhangban van a ruhával is. 


Így tehát mindenkit arra bíztatok, hogy az ünneplő és alkalmi gyerekcipőkre se sajnáljuk az időt és energiát megkeresni a tökéletesen, és vegyük meg akár arra az egy alkalomra is, hogy gyermekünk szépen tündököljön azon az alkalmon. És mivel ezeket a cipőket tényleg csak 1-1 alkalommal viseli gyermekünk, nem tapossa ki, így a használtcipő-piacon tovább is tudjuk adni könnyen más anyukáknak. 


Ha pedig éppen ÜNNEPLŐ- ÉS ALKALMI CIPŐT KERESEL GYERMEKEDNEK, akkor látogass el a PöttömShop gyerekcipő webáruházba, hiszen nálunk minden szezonban, egész évben vannak ünneplő cipők: ÜNNEPLŐ CIPŐK GYEREKEKNEK - PÖTTÖMSHOP

PÖTTÖMSHOP Gyerekcipő-üzlet és webáruház
1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c
www.pottomshop.hu
 


Ez a téma is hasznos lehet számodra: 


2.) 7 fontos szempont a nyári szandál kiválasztásánál: https://gyerekcipokisokos.blogspot.com/2016/05/nyari-gyerekszandal-vasarlasnal-ezt-7.html

3.) Mi a különbség a szupináció és a harántemelés között? 


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése