Milyen cipőt vegyünk őszre? Tippek a gyerekcipő-vásárláshoz!

Nem kell pesszimistának lennünk ahhoz, hogy lássuk előre: hamarosan itt az ősz, és nem lesz elég a nyári szandi a gyerkőc lábára. Vennünk kell neki legalább egy, de inkább kettő őszi, zárt, átmeneti cipőt. 


De milyet vegyünk? Mit "tudjon" az a gyerekcipő, amit majd szeptembertől egészen a fagyos idő beálltáig nap mint nap hordani fog gyermekünk? 
A választék nagyon széles, ha mentek vásárolni, vagy ha neten vásárolsz, ezekre a szempontokra figyelj oda: 

D.D.STEP őszi cipők
- Legyen a cipő TEX-es, azaz vízlepergető réteggel bevonva. Ez sokat segít abban, hogy az esős őszi napokon is elég legyen egy ilyen bőr cipő használata. (impregnálóval tartósíthatod a vízlepergető képességét a cipőnek)

- Figyeld meg a cipő talpát: legyen hajlékony, hogy könnyű lépteket biztosítson. De azért legyen csúszásmentes is, pici domborzati minta legyen rajta, hogy a hajnali vagy koraesti párás, hüvösebb időben se csússzon el a gyerkőc...

- Ha a gyerkőcöd még motorozik, vagy sokat kúszik-mászik, akkor legjobb, ha olyan cipőt keresel, ami eleve gumiorral van ellátva, és így a cipő sokkal tartósabb lesz, nem kopik el olyan hamar. 

www.pottomshop.hu
- A cipő kialakítása mindenféleképpen magasított szárú legyen, azaz bokatartós (kicsiknél főleg), nagyoknál pedig azért előnyös a magas szár, mert azt még a hüvösebb időben is kényelmesen tudja hordani, nem kell korán a bundás csizmára váltani...

- Ha nem akarsz plusz munkát magadnak, akkor a legjobb, ha olyan cipőt választasz gyermekednek, aminek a takarítása "a világ legegyszerűbb dolga". Legjobb, ha bőr, fedett bőr a felsőrész anyaga, mert annak elég, ha csak simán nedves ronggyal, sár esetén kefével átsikálod, átmosod, és máris olyan, mint új korában! 
(ilyen szempontból a velúr cipők plusz gondoskodást, és macerásabb ápolást igényelnek, cserébe nagyon mutatósak)

- Amennyiben a gyerkőcöd már elindult az önállósodás-felé vezető úton, akkor a legjobb, ha olyan cipőt választasz, amit ő már könnyedén fel-le tud venni. Ergo sikerélménye lesz. Ehhez pedig a legjobb megoldás, ha tépőzáras a cipő. 
Ha még picike a babád, és te öltözteted, akkor még mindegy, lehet fűzős is, azok is nagyon mutatós cipellők. Vagy ha már nagyobb, iskolás a gyerkőc, és nem okoz gondot számára a napi többszöri cipő bekötése, akkor is választhatsz fűzős modellt! 
De a közbeeső időszakba: oviba-bölcsibe a legpraktikusabb a tépőzáras cipő. 

- A cipő anyaga legyen bőr, fedett bőr. Semmiféleképpen se műbőr. Abban nem szellőzik a gyerek lába, beizzad, kényelmetlen. 

AKCIÓS GYEREKCIPŐK KIÁRUSÍTÁSA 
Az idei őszi szezonban is óriási választék, szebbnél szebb modellek kerülnek hamarosan a boltok polcaira, de kérlek benneteket hogy a dizájn mellett a praktikusság, az egészség és a garancia mellett voksoljatok! 

Pöttöm Shop őszi cipők feltöltése már elkezdődött: 

D.D.STEP őszi cipők 19-től 36-os mérettől már megvásárolhatók üzletünkben és a webshopban is egyaránt. 


Gyere el 16. kerületi üzletünkbe, vagy vásárolj online a PÖTTÖM SHOP-ból, személyes garanciát vállalok minden egyes cipőért :)


Ha kérdésed van, ha elbizonytalanodtál, ha bármi segítségre van szükséged keress bátran: 

www.pottomshop.hu


küldj e-mailt: info@pottomshop.hu






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése