5 ok, hogy miért jobb 2015-ben kisgyerekes anyukának lenni :)

Vitathatatlan, hogy nekünk kisgyermekes anyukáknak sokkal jobb sorunk van most 2015-ben, mint mondjuk anyáinknak volt a 70-es, 80-as, 90-es években... 

És ha ezt eddig nem is összegezted volna, mi most megtesszük helyetted :)

Nos, lássuk, hogy melyek azok a találmányok, amelyek a mi életünket kényelmesebbé, könnyebbé, a gyermekeink világát pedig biztonságosabbá teszik: 







1.) eldobható pelenkák

Drága jó édesanyáink még esténként összegyűjtve a "napi termést" szépen beáztatták a textil pelenkákat a jó kis hipós vízbe, majd másn
ap hajnalban korán kelve már mosták is azokat szép tisztára, illatosra, és rakták ki a szárító kötélre, hogy aztán száradás után újra és újra teletermeljük ezeket a pelenkákat....igazi ördögi kör volt el.

Elhiszem, hogy alig várták anyáink, hogy drága gyermekük minél hamarabb szobatiszta legyen :)
Őszintén bevallom, örülök, hogy van ilyen eldobható pelus!!! 




2.) automatizált konyhagépek

El sem tudnánk már képzelni az életünket automata mosógép, mosogatógép, kávé- vagy teafőző, mikrohullámú sütő nélkül...
Gondold csak végig egy napodat, ezeket minden nap használod...vajon mennyi időt spórolsz azzal, hogy ezek mind-mind automatizáltak, és csak el kell indítani őket, majd dolgoznak helyetted! 

A lelkiismeretedet pedig megnyugtathatod azzal, amikor ebéd után a Picit lerakod aludni, Te bepakolod a napi szennyest a mosógépbe, a koszos tányérokat, lábasokat pedig a mosogatógépbe, elindítod a gépeket, majd szépen hátradőlve a kanapén, vagy kényelmesen vízszintesbe helyezve magadat az ágyadon adsz magadnak 1-2 óra "énidőt"...és közben tudod, hogy te "dolgozol", mert éppen mosol és éppen mosogatsz :) 

Nem is beszélve arról, hogy ha már a gyerkőc mellett dolgozol is otthonról, milyen jól jön az a pár óra, amíg a géped elé ülhetsz! 

Mire este Apa hazaér: a szennyes kosár üres, a ruhák épp a friss levegőn száradnak, lesznek szép, tiszta edények, lesz egy vidám, kipihent gyermeke és felesége apának :)))
Kell ennél több egy napra? :D 

3.) elektromos mellszívó

Ha a szerencsések közé tartozol, és a genetika megajándékozott téged a temérdek mennyiségű anyatejjel, ami a melledben termelődik nap, mint nap, akkor tudod, hogy a mellszívó akár "életet is menthet". 
Vannak azok a bizonyos növekedési ugrások, amikor több tejcsi kell a babának, és próbálod szaporítani a tejedet, meg persze vannak azok a napok, amikor az a fránya kölök nem akar szopizni, te pedig mindjárt szétdurransz, vagy épp most alussza át az éjszakát, és te már alig várod, hogy felébredjen, de alvó gyereket felébreszteni bűn....szóval fogod majd az éjszaka közepén és előveszed a mellszívót, és könnyítesz magadon! 
Nem tűnik nagy találmánynak, de elég ha egy babakorban 1x segít rajtad, már hálát adsz a jó égnek, hogy beruháztatok rá :)

4.) Internet / facebook

Internet a legjobb barátunk! Főleg nekünk, kisgyermekes anyukáknak. 
Az Internetre mindig számíthatunk :)
Segít, ha baj van, ha gyógymódot keresünk, ha egy új babaétel-receptet keresünk, de segít ha szőnyegtisztítóra vagy homeos bogyókra van szükségünk! 

A babás klubboknak, fórumoknak se szeri se száma, életre szóló barátságok köttethetnek a netes fórumokon! 

A neten olvasod a híreket (mert a gyerek a tv-ben a mesét nézi), a neten keresel barátokat, mert nem tudsz kimenni a lakásból, mert vagy alszik a gyerek, vagy szopizik, vagy éjszaka van :)
A neten árulod a kinőtt gyerekruhákat, és itt is rendeled meg a holnapi ebédet !



5.) Webáruházak

Amikor Odafent azon gondolkodtak, hogy mi lenne az az egyetlen dolog, ami a legkényelmesebbé teszi a kisgyermekes - dolgozó anyák életet, biztosan mindenki egyöntetűen a webáruházakra voksolt :)
Már neten rendelsz ebédet, neten vásárolsz gyerekcipőt, ruhát, de már neten vásárolsz élelmiszert és háztartási termékeket, gépeket is. 
Igazából bármit megrendelhetsz neten...és ez által elkerülheted az üzletről üzletre való járkálást, nézelődést, akár az ország másik végéről is rendelhetsz termékeket, már akár másnapra házhoz is szállítják neked! 



Ha gyerekcipőt szeretnél rendelni, mi készséggel állunk rendelkezésedre! 


Én Subicz Erika vagyok, 
2 kisfiú anyukája, Marci 6 éves, Flórián 4 évesek. 

Gyerekcipő üzletünket 2 évvel ezelőtt nyitottuk Budapesten, a 16. kerületben. 

Webáruházunkat (www.pottomshop.hu) néhány hónappal később, kb másfél évvel ezelőtt indítottuk. Óriási előnyünk, hogy Magyarország egész területére szállítunk, facebook oldalunknak és csoportunknak köszönhetően az anyukák napi, interaktív kapcsolatba léphetnek velünk, feltehetik kérdésüket, kívánságokat teljesítünk, és szakmai, ill. kisgyermekes tapasztalatainkat megosztva próbálunk mindenkinek segíteni abban, hogy a legjobb, legkényelmesebb cipőt válasszák gyermeküknek! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése