Vasárnap is nyitva tartó gyerekcipőbolt? Budapest: PÖTTÖM SHOP

Ez lesz az első őszi nagy nekifutásunk, mióta bevezették az új törvényt, miszerint vasárnaponként a nagy üzletek, plázák...és benne persze a gyerekcipő üzletek is zárva vannak.

Ez az első tanévkezdés, amikor nem foghatod meg a gyerek kezét vasárnap délután és mentek el bevásárolni tanszerekből, nem tudtok elmenni vasárnap délelőtt még felpróbálni egy tornacipőt, vagy benti szandált sem...mert minden zárva van.

Sok család, sok anyuka megszenved majd a szervezéssel, logisztikával, hogy hogy is ossza be a nyár végi idejét, hogy mindenre jusson idő...és valljuk be őszintén, az a kis vasárnap délután csak jól jött ilyenkor, hogy tanévkezdésre be tudtunk vásárolni.

Mi is sokat gondolkodtunk ezen, hogy vajon mi mivel tudnánk segíteni az anyukák, a családok életét, és hamar rá kellett jönnünk, hogy bizony ilyenkor néhány órányi nyitva tartás is sokat segítene, ha pl. a To Do listádon a gyerekcipő-vásárlást át tehetnéd vasárnap délelőttre.

Szerencsénk van, kis alapterületű üzlet vagyunk, saját vállalkozás, mi dönthetjük el, hogy nyitva akarunk-e lenni vasárnap vagy se.

Így hát NYITVA LESZÜNK!!! Augusztus 23-ától 4 vasárnapon át, minden vasárnap délelőtt eljöhettek hozzánk, a 16. kerületi gyerekcipő-üzletünkbe, próbálhattok, vásárolhattok gyerekcipőt.

Tudod, nálunk bankkártyával is lehet fizetni!
Üzletünk előtt ingyenes parkolási lehetőség van.

Sőt, mondok még jobbat, itt nyílt mellettünk a kerület legújabb cukrászdája, a "Heszperidák Kertje", isteni fagyijuk, sütemény- és kávékülönlegességeik vannak, szóval szuper vasárnap délelőtti program is lehet ez a gyerekcipő-vásárlás :)

Várunk szeretettel!

Címünk: 1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/cwebshop: www.pottomshop.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése