Első lépésektől a tökéletes járásig

Sokan fordultok hozzám azzal a kérdéssel, kéréssel, hogy segítsek kiválasztani a tökéletes lábbelit gyermeketeknek. 
Ha abban a "nem túl szerencsés" helyzetben vagytok, hogy épp most télen indul el gyermeketek, most teszi meg az első lépéseket, akkor otthonra is mindenféleképpen szükségetek lesz egy olyan lábbelire, amely jól tartja a lábát! 

Őszintén szólva, én mindenkinek a jó minőségű bokafogó szandálokat szoktam ajánlani. 

Pedig tudom, hogy sokan mamuszt, puhatalpú cipőt vagy akár vászon cipőcskét szoktak adni gyermekeiknek, de ha a legjobbat szeretnéd gyermekednek, akkor egy szandált válassz gyermekednek! 
Jók ezek a puhatalpú cipőcskék, de csak addig, amíg nem indul el gyermeked. Amint a lábát terhelés éri, akkor kell egy olyan biztos keretet adni a bokájának, amely a nagy súly cipelésében segítségére lehet. Ez pedig a magasszárú szandál. 

Ugyanebből a megfontolásból szoktuk az óvodai, bölcsődei benti szandikat is javasolni, mert hidd el, hogy az fogja a legjobb tartást biztosítani gyermekednek. 

Be is mutatom nektek, hogy milyen a tökéletes benti szandál! 



- magasított szárának köszönhetően jól tartja a bokacsontot, ez által segít, hogy a gyermek bokája szép egyenesen nőjön. 

- hátul zárt sarokkérgének köszönhetően jól tartja a sarkat, és így nem fog csúszkálni a gyermek lába előre-hátra. 

- Anyaga mindenféleképpen olyan anyag legyen, amelyben jól szellőzik a gyermek lába. Legjobb a bőr, velúr, 

- a két csatos + 1 tépőzáras modelleknek az a hasznuk, hogy a két csatot bármilyen szélességűre beállíthatod, és utána már csak a tépőzárat kell ki-bekapcsolni, amikor fel-leveszitek a szandit. 
- Gyermeked is nagyon gyorsan megtanulja kezelni, felvenni a szandált, ezáltal segíted, hogy egyre önállóbb legyen, sőt, ezzel még sikerélménye is van, hogy milyen ügyes: már egyedül fel tudja venni a szandiját. És hidd el, ez a kis sikerélmény nagyon is kell ahhoz, hogy az egészséges egoja kialakuljon! 

Szinte minden magyar és külföldi gyártó gyárt ilyen "ovis szandálokat", hidd el, hogy ezzel teszed a legjobbat gyermekednek...az, hogy milyen márkájút választasz igazából már csak pénztárcafüggő. 

Arra azonban figyelned kell, hogy nem minden gyártó gyárt minden évszakra ilyen szandálokat, így jobb, ha időben beszerzel több méretet is a kedvenc szandálotokból. 
 RENDELD MEG MOST A KÉPEN LÁTHATÓ ASSO (magyar) SZANDÁLT 19-től 24-es méretben webáruházunkból:






GYEREKCIPŐ-ÜZLETÜNKET Budapesten, a 16. kerületben találhatod, ahonnan online, házhoz szállítással is rendelhetsz gyerekcipőt, szandált! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése