Legkedveltebb ovis-bölcsis szandálok 2016-ban

Biztosan ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy tavaly melyek voltak a legkedveltebb ovis-bölcsis szandálok a kisgyermekes anyukák körében! 
De mielőtt mutatnánk, hogy mely szandálok kerültek a képzeletbeli dobogónk fokaira, előtte elmondanám, hogy nagyon-nagyon büszke vagyok Rátok, tudatos szülőkre, hogy egyre célirányosabban, egyre tudatosabban olyan ovis-bölcsis szandált választotok gyermeketeknek. Ennek köszönhetően pedig biztos vagyok benne, hogy évről évre egyre kevesebb lesz a lábtartási problémával, lúdtalppal, befelé dőlő bokával küszködő kisgyermek. 

Hogy milyen is az ideális (lényegében a legjobb) ovis-bölcsis benti cipő, azt már mindannyian tudjátok, de persze ismétlés a tudás anyja, szóval a három legfontosabb tulajdonság, ami alapján válassz szandált gyermekednek: 

- hátul zárt sarokkéreg, 
- magasított szár, hogy jól tartsa a bokát, 
- anyaga legyen bőr, velúr, hogy jól szellőzzön benne a lába, 

Nézzük a 2016-os nyerteseket :)

3. helyezett: 

ASSO szandál
ASSO két tépőzáras bőr szandál
főleg a nagyobb gyermekek körében közkedvelt ovis szandál
nálunk leginkább 25-ös mérettől felfelé lehet kapni...és akár 33-as méretig is kapható általában! 
ASSO szandál
Legnagyobb előnye ennek a szandálnak, hogy mivel "csak" két helyen fogja a lábfejet, így a szélesebb lábfejjel rendelkező gyermekek lábára is jól passzol. Nem baj, ha magas a rüsztje, ezt a szandált a Te gyermeked is imádni fogja! 



2. helyezett: 

SALUS szupinált szandálok

Magyarországon talán a SALUS ortopédtechnikai cég a legnagyobb specialistája a szupinált szandáloknak. 
Sokan orvosi tanácsra, sokan pedig megelőzésképpen választják ezt a szandált gyermeküknek. 
Az tény, ha egyszer elkezditek használni ezt a fazonú szandált, akkor Te is és gyermeked is imádni fogja! 
Szupinált szandál viselése akkor javasolt, ha a gyermeked bokája befelé dől, vagy bokasüllyedése van! 
Két csatos + tépőzáras modelljének köszönhetően a csatokat bármilyen szélességűre beállíthatod, utána már csak a tépőzárat kell ki-bezárni fel-levételkor. 


1. helyezett: 

Richter szandál
RICHTER szandálok

A megkérdezett anyukák elsősorban a velúr felsőrésznek köszönhetően szerették meg ezt a szandált. Szinte ráolvad a gyermek lábára, ez által olyan kényelmes viseletet teremt meg a gyerkőcnek, hogy szinte észre sem veszik, hogy a lábukon van ez a szandi egész nap. 

Richter szandálok közül a legnagyobb kedvenc mégis az elől zárt verzió volt az anyukák kedvence, mert ugyebár ha még sokat kúszik-mászik a gyermek, illetve oviban a csoportszobában is úgy játszanak a gyerekek, hogy nagyobb biztonságban érzik gyermekük lábujjainak épségét, ha elől zárt szandált választanak nekik. 

Így a képzeletbeli versenyünk abszolút győzte a RICHTER elől zárt szandálja lett :) 



Amit mindegyik nálunk található szandálról el kell mondanunk, hogy MINŐSÉGILEG A LEGJOBBAK A MAGYAR PIACON! 
Minőségi hibák lehetősége szinte 0% körül van, garanciális problémák szinte soha, semmilyen körülmények között nem fordult elő ezekkel a lábbelikkel. 
Kitűnően alkalmasak utcai viselésre is, így sokan nyáron is ilyen szandált választotok gyermeketekre, hogy ilyen szandálja legyen a "kinti" szandija is. 
Ezeknek a szandáloknak az a legnagyobb előnyük a jó minőség mellett, hogy első osztályú anyaguknak köszönhetően ezeket a szandikat akár mezítláb, zokni nélkül is vidáman hordhatja gyermeked, mert bőrbarát viselet :) 

Köszönjük, hogy 2016-ban is minket választottatok, tőlünk rendeltetek ovis-bölcsis szandált, hogy a 4 évszakban is bíztatok a szakértelemben, amivel szolgáltunk és tőlünk rendeltétek meg a gyerekek cipőjét! Ígérjük idén is ugyanazzal, sőt még nagyobb lelkesedéssel állunk rendelkezésetekre! :) 

Látogass el webáruházunkba, vagy gyere el személyesen budapesti üzletünkbe! 

PÖTTÖM SHOP Gyerekcipő-üzlet és webáruház: 

Gyerekcipő-üzlet és webáruház




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése