Gyerekcipők Budapesten - üzletünk: a 16. kerületben

Sokan panaszkodtok arra, hogy a megrendelt cipőket nem tudjátok hol személyesen átvenni, szeretnétek biztosra tudni, hogy egy létező üzlet, cég van a webáruház mögött, mert az biztonságot nyújt számotokra!

A PÖTTÖM SHOP ilyen bolt :)
2014. március 1-jén nyitottuk 16. kerületi üzletünket: Cinkotai Pöttöm-Pláza néven, még ma is Pöttöm-Plázának emlegetik a helyi anyukák.

De hamar rájöttünk, hogy a webáruházas vásárlásra is egyre nagyobb igény van itt Magyarországon is. Éppen ezért egyből elkezdtünk dolgozni a webáruházunk készítésén is, és így 2014. május 1-jén elindítottuk a PÖTTÖM SHOP-ot !

A webáruházas tréningen elmondták, hogy a webáruház nyitásától számítva kb a 3. hónapban lehet arra számítani, hogy megérkeznek az első rendelések. Nos, nekünk ezzel szemben már június 6-án (azaz egy hónap múlva) megérkezett az első rendelésünk! Nagyon büszkék is voltunk rá :)

Az egyre szélesedő kínálat, az egyre többféle márka, az egyre nagyobb raktárkészlet mind-mind azt bizonyítja, hogy igen is, a 21. században már lehet cipőüzletet a weben is működtetni.

Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több helyi, 16. kerületi anyukát tudhatunk a Törzsvásárlóink között, és a szomszédos kerületekből: 14, 15. és 17. kerületből is sokan visszajáró vásárlóink. És ami még külön megemlítendő, hogy az agglomerációból, azaz Kistarcsáról, Csömörről is vannak rendszeres vásárlóink.

Ne feledjétek, üzletünkben folyamatosan kedves, szakértő kiszolgálás vár benneteket.
A gyerekek a játszósarokban kényelmesen, nyugodt körülmények között tudják próbálni a cipőket,
valamint az anyukák, apukák kényelmét is szolgálja, hogy üzletünkben bankkártyával is lehet fizetni.

Üzletünket a M0-son haladva is könnyen megközelítheted, gyere le a Kistarcsai lehajtónál, majd Cinkota irányában gyere át a sineken, és itt az Ostoros majd Szlovák útra érkezve, kb 1 km után megérkezel a Felsőmalom utcába (jobb kéz felől).

Ha pedig a belvárosból jösz, az Örs vezér terétől kifele vagy a Veres Péter úton vagy a Rákosi úton gyere a 16. kerület irányába, ahol ugyanúgy a Szlovák útra rákanyarodva hamarosan megtalálsz minket :)

Várunk mindenkit szeretettel üzletünkben!!!
címünk: 1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/c
könnyű parkolás az üzlet előtt (ingyenes)
tel: 30/384-3028
webáruházunkban akár online is rendelhetsz: www.pottomshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése