Kockázatosnak tartod a netes gyerekcipő-vásárlást? pedig több jogod van, mint gondolnád!!!

Kockázatosnak tartod és ezért nem mersz gyerekcipőt rendelni a netről? 
Pedig a webáruházak 100%-os biztonságot adnak, kőbe vannak vésve a Vásárló és az Eladó jogai...így mindkét fél biztos lehet a másikban! 

Mi lehet az oka, hogy mégsem rendelsz netről? 

1.) Félsz, hogy nem úgy néz ki a cipő, mint a katalógusképen? 




A mi webáruházunkban próbálunk 1-1 gyerekcipőről több beállításból   készült képet csatolni, így láthatod a cipőt "körbejárva" elölről, hátulról és oldalról is...






A Pöttöm Shop-ban a legismertebb gyerekcipő márkákat forgalmazzuk. 





2.) Mi történik, ha meggondoltad magad vagy mégsem tetszik a megrendelt termék? 

Neked mint vásárlónak 14 napos elállási jogod van. 
Ez azt jelenti, hogy a csomag megérkezésétől számított 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és visszaküldheted a terméket. Természetesen csakis eredeti csomagolásban, újonnan, ha még nem kezdted el használni! 
Nem kell megindokolnod a visszaküldés okát, csak vedd fel a kapcsolatot az eladóval és egyeztessetek, hogy hova és milyen módon küldheted vissza a terméket, illetve ne feledkezz meg róla, hogy te is add meg a számla adataidat, hogy az Eladó tudja, hogy hova utalja vissza a vételárat. 

A Pöttöm Shop-tól rendelt termékek mellett erre egy külön formanyomtatványt mellékelünk a csomagban, azt kell kitöltened, és a cipővel együtt visszaküldeni. 

3.) Hogyan tudsz méretet cserélni? 

Ha tetszik a cipő, szandál, de a méret mégsem lett jó, van lehetőség cserére is. Ezt úgy tudod a leggyorsabban lebonyolítani, hogy ha a csomag megérkezésekor máris felpróbáljátok a gyerkőc lábára a szandált / cipőt, és ha úgy látod, hogy kisebb-nagyobb kellene a lábbeliből, akkor mihamarabb vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal, hogy van-e még ugyanebből a termékből kisebb/nagyobb méretben, és azt egyből félrerakják (félrerakjuk) neked.

Ebben az esetben ugyanúgy vissza kell küldened a cserélni kívánt terméket (a visszaküldés díját neked kell fizetned), majd postafordultával a webáruház küldi neked az új méretet.

Nálunk a Pöttöm Shop-ban 24 órás telefonügyelet tartunk, illetve facebookon is bármikor küldhettek üzenetet! 

4.) Milyen fizetési módokat választhatsz? 

Webáruházanként különböző fizetési módok közül választhatsz, nálunk a Pöttöm Shop-ban ezekre van lehetőség:

  • előreutalással - netbankon keresztül
  • befizetheted K&H-s bankszámlánkra a rendelés összegét, 
  • fizethetsz készpénzben, átvételkor a futárnak
5.) Megbízható-e a webáruház, ahonnan rendelni szeretnél? 

Ha cipőt keresel a neten, és a google elsőként kidob egy találatot, az még nem biztos, hogy 100% garancia a megbízhatóságra! 
Tapasztalataink azt mutatják, hogy a webáruházak jó és rossz híre is szájról-szájra terjed, így akármennyit költhet egy bolt a marketingre, fizethet reklámhelyeket, fontos, hogy elégedettek legyenek a vásárlók. 

Nagyon sok "díj" vagy "elismerés" lehet, amit egy webáruház kiérdemelhet az elégedett vásárlóknak köszönhetően, érdemes figyelni ezeket a logókat a webáruházak oldalán, mint pl. "Megbízható bolt" cím, stb...

És most nézzük a netes vásárlás előnyeit!!!

  • Itt van például az első és legfontosabb dolog: a spórolás. Azt gondolnád, hogy a szállítási díj miatt drágábbra jön ki a termék ára, pedig ha belegondolsz, hogy a webshop-ban direktben csak azt a kiszemelt terméket veszed meg, amit már kinéztél magadnak, amire valóban szükséged van, és nem pakolsz még a kosaradba sok felesleges holmit, akkor máris megspóroltad a "jajj de cuki ezt még vegyük meg" termékek árát! 
  • Nem kell órákon keresztül, nagy tömegben sorokat, üzleteket végigjárnod, egyszerűen, kényelmesen, otthonról elintézheted a vásárlást
  • Nem kell a gyerkőcöt kitenned mindenféle vásárlási procedúrának, a vírusos-beteges időszakban nem teszed ki veszélynek, hogy a nagy tömegben elkapjon bármilyen betegséget. 
  • És ha netán a Te gyerkőcöd beteg, de szükség van arra a cipőcskére, neked sem kell szenvedtetni a vásárlás gyötrelmeivel...ő szépen otthon gyógyulhat, a cipőcske pedig máris úton van :)
  • A szállítási költség a legtöbb helyen már ingyenes, vagy nagyon kedvezményes! Nálunk is, ha 10.000.- Ft felett rendelsz, ingyen szállítunk. 
  • Törzsvásárlói és egyéb kedvezményekkel csalogatnak a webshopok, és gyakran a webáruházak még kedvezményesebb árat tudnak kínálni, mint a fizikai üzletek...
  • A webáruházak NON-STOP nyitva vannak, hétvégén is, éjszaka is, amikor neked időd van, akkor adod le a rendelésedet. Nem kell senkihez igazodnod, akkor rendelsz, amikor te ráérsz :)
Remélem sikerült egy kis kedvcsinálót adnom a webáruházas vásárlásokhoz! :)

És ha netán gyerekcipőre, szandálra, ruhára van szükséged, nézz be hozzánk: 


Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessünk, ha új termékünk érkezik, ha valami újdonság jelent meg a piacon és természetesen a leárazásokat, akciókat is kiküldjük hírlevélben :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése